Blogolj!

Balhé a Juventus dél-koreai túrája körül, nyomoz a rendőrség

Dorogi László

Az ázsiai szurkolók nagyon szerették volna Cristiano Ronaldo játékát megcsodálni, de a portugál nem lépett pályára Szöulban. A rendőrség most azt kutatja, vajon szerződésbe volt-e foglalva, hogy játszania kell...

Fotó: South China Morning Post

A dél-koreai hatóságok csalás miatt vizsgálódnak a TheFasta nevű sportszervező cég ellen, miután Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a koreai első osztályú labdarúgó-bajnokság All-Star csapata elleni felkészülési mérkőzésen. A helyzet abszurd, ugyanis a portugál szupersztár izomproblémákra hivatkozva hagyta ki a július 26-i találkozót, de ha hinni lehet a kiszivárogtatott információknak, legalább néhány perc erejéig futballoznia kellett volna.

A rendőrök csütörtökön tartottak razziát a sportszervező cég központjában, hogy megbizonyosodjanak arról, szerződésbe foglalták, hogy Ronaldónak kötelező pályára lépnie, s ha ez tényleg így van, akkor bizonyíték támasztja alá, hogy csalás történt.

A felháborodás azért óriási a dél-koreai futballrajongók körében, ugyanis nem volt olcsó bejutni a felkészülési találkozóra, akadt olyan is, aki majdnem 300 eurót fizetett egy belépőért. A koreai liga a mérkőzés után hivatalos levelet küldött az olaszoknak, amelyben arra kérték a Juventust, hogy kérjenek elnézést a koreai szurkolóktól és magyarázzák meg a történteket, ugyanakkor a klub vezetősége és edzői stábja beleegyezett abba, hogy CR7 legalább 45 percet a pályán töltsön az ominózus találkozón.

A Juventus egyébként sem volt valami szívélyes vendég, késve érkeztek meg a végül 3-3-as döntetlennel zárult találkozóra, így nem is sikerült az előre kitűzött időpontban elkezdeni.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/82275/pics/lead_800x600.jpg
Cristiano Ronaldo,Juventus,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?