Blogolj!

Hatvanmillió eurót fizetett a csatárért a Real Madrid, azonnal lepasszolnák

Dorogi László

Furcsa infókkal rukkolt elő a legnagyobb spanyol sportnapilap, a Marca szerint hiába fizetett ki csillagászati összeget a Real Madrid Luka Jovicsért a Frankfurtnak, Zinedine Zidane nagyon nem elégedett vele.

Fotó: eurosport.com

Jovic fantasztikus szezont futott tavaly az Európa-liga elődöntőig menetelő Eintracht Frankfurt színeiben, a szezon végéhez közeledve egyre több topcsapattal boronálták össze. A Real Madrid bizonyult a leggyorsabbnak a piac nyitása után, a királyi gárda első nyári igazolásaként jelentette be a 21 éves szerb támadó érkezését.

Csakhogy a felkészülés alatt egyáltalán nem győzte meg teljesítményével Zinedine Zidane vezetőedzőt képességeiről, így a francia tréner nem igazán tart rá igényt, legalábbis a kezdő tizenegyben semmiképpen. A spanyol sajtó úgy tudja, Zidane csak a balhés Karim Benzema cseréjeként számolna Jovic-csal, de a kispadra sem szívesen ültetné le, inkább kölcsönbe elpasszolná valahová, hogy mégis rendszeres játéklehetőséghez jusson.

Szexbotrány, zsarolás, emberrablás - egyre hosszabb a Benzema-lista

A Real Madrid algériai származású francia játékosa valahogy mindig ott sündörög a forró kásás bödön körül és rendszerint hogy, hogy nem, bele-bele is harap a szarral töltött palacsintába. A francia válogatottból már kidobták, de Florentino Perez valamiért kedveli... Újabb tétellel bővült Karim Benzema vélt bűnlajstroma, ugyanis korábbi ügynöke emberrablással vádolja a Real Madrid támadóját.

Benzema egyébként sok edzőt és nehéz időszakot túlélt már a Real Madridnál, annak ellenére, hogy rendszeresen felröppennek vele kapcsolatban átigazolási pletykák. A felkészülés során egyébként Zidane Benzemát és a szerbet párban is használta, de Jovic egyedül is játszott középcsatárt, viszont gólt egyszer sem tudott szerezni.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/82429/pics/lead_800x600.jpg
Primera Division,Real Madrid
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?