Blogolj!

Kis híján összeverekedtek az Aston Villa játékosai - videó

Dorogi László

Minek az embernek ellenségek, ha ilyen barátai vannak - szól a régi mondás. Bár azt nem tudom pontosan, hogy Tyrone Mings és Anwar el Ghazi milyen viszonyt ápolnak a pályán kívül, a gyepen viszont csapattársak a Premier League újoncánál, az Aston Villánál.

Fotó: Teller Report

A birminghami csapat hétfő este a West Ham Uniteddal találkozott a legutóbbi forduló zárómérkőzésén és az első félidőben alaposan felpaprikázódott a hangulat: Mings szóvá tett valamit el Ghazinak, aki nem fogadta szívélyesen a kritikát harcostársától.


Olyannyira nem, hogy kis híján össze is verekedtek. Minden edző álma egy ilyen remek csapatösszhang. Az eset egyébként nem példátlan a Premier League-ben, 2014-ben a Newcastle Unitedban futballozó Kieron Dyer és Lee Bowyer konkrétan ölre is keltek egymással, a játékvezető pedig mindkettejüket kiállította.

Az Aston Villánál most nem fajult idáig a helyzet, de a találkozón így is ez volt a legizgalmasabb jelenet, ugyanis 0-0-s végeredménnyel zárult a mérkőzés. A birminghami gárda öt fordulót követően négy ponttal a tabella 17. helyén áll.

Címkék: Premier League
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/83691/pics/lead_800x600.jpg
Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?