Blogolj!

Modrics nem haragszik Ronaldóra

Dorogi László

Miért is kéne - tehetné fel a kérdést a laikus. A horvátnak mondjuk lenne rá oka, hiszen a portugál szupersztár a tavalyi Aranylabda-díjátadón tojt mindenki fejére és egóját védelmezve el sem utazott a gálára.

Fotó: rt.com

Az ötszörös aranylabdás portugál zseni nagyon jól tudta, hogy akkor esélye sincs a győzelemre a fantasztikus szezont futó, nem mellesleg vb-ezüstöt nyerő (akkor még) madridi csapattársával szemben, ezért a csapot és a papot sem hagyta ott, hogy tiszteletét tegye a gálán. Pedig szimpla sportbaráti szeretetből meg is tehette volna, na de ő mégis a CR.

Az M4 Sport most interjút készített Luka Modriccsal, hiszen a középpályásról Enyém a pálya címmel könyv jelent meg nemrégiben. A közmédiánál dolgozó kolléga neki is szegezte a kérdést a Real Madrid középpályásának, mégis mit gondol Ronaldo tavalyi "hisztijéről".

"Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál, és ő így döntött. Ez nem befolyásolja a véleményemet Cristianóról. Ő a világ egyik legjobb játékosa, és én pontosan tudom, hiszen közelről láthattam, hogy hogyan játszik, hogyan edz, hogyan dolgozik nap mint nap, hogy elérje a célját. Nem véletlenül tart ott, ahol tart"

- nyilatkozta diplomatikusan Modrics a durcázó vesztessel kapcsolatban. Távol álljon tőlem, hogy megkérdőjelezzem Cristiano Ronaldo játékosi nagyságát futballistaként, mert abba belekötni nem lehet és kár is lenne. Abban viszont biztos vagyok, hogy Luka Modrics akkor is elutazott volna a gálára, ha a zéróhoz konvergáló esélye van hazacipelni a becses trófeát.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/86453/pics/lead_800x600.jpg
Aranylabda,Cristiano Ronaldo,Luka Modrics,Primera Division,Real Madrid
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?