Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Mbappé menne az olimpiára, de ebbe a PSG-nek is lesz beleszólása

Dorogi László

Bár messze még a 2024-es párizsi olimpia, a francia sportolók már most bekarikázták a naptárjaikban a fontos dátumokat.

Fotó: money.com

Nincs ezzel másképpen Kylian Mbappé sem, a Paris Saint-Germain csatára, aki nagyon szeretné egyszer hazáját képviselni az ötkarikás játékokon, s mi sem lenne tökéletesebb helyszín erre Párizsnál, de a 21 éves csatár már Tokióba is nagyon szívesen elutazna a francia csapattal.

Csakhogy ez a döntés nem kizárólag az ő kezében van.

"Pályafutásom során legalább egyszer szerepelni akarok az olimpián, viszont ha a klubom nem akarja hogy ott legyek, nem fogom erőltetni. Amennyiben jövőre nem jön össze, 2024-ben Párizsban mindenképpen szerepelni akarok"

- mondta Mbappé a France Footballnak.

A PSG viszont könnyen keresztbe tehet a futballista tokiói álmainak, ami végső soron érthető is lenne. Jövőre ugyanis június 12. és július 12. között rendezik meg a labdarúgó Európa-bajnokságot, az olimpia labdarúgótornájára pedig július 22. és augusztus 8. között kerül sor, így tulajdonképpen az a játékos, amelyik részt vesz mindkét világversenyen alaposan ki lesz csavarva a klubszezon kezdetére.

Címkék: Kylian Mbappé, PSG
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/87950/pics/lead_800x600.jpg
Kylian Mbappé,PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?