Nincs telitalálatos az ötös lottón
A 27. heti nyerőszámok: 16, 53, 66, 68, 69. Joker: 230826. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre 2 millió 883 ezer 210 forintot, a 3 találatos szelvényekre 26 ezer 425 forintot, a 2 találatos szelvényekre 2105 forintot fizetnek.
Blogolj!

Patinás német klub kispadjára ülhet le Lőw Zsolt

Dorogi László

A jelenleg a PSG másodedzőjeként dolgozó magyar szakember lehet a német másodosztályban szereplő Stuttgart vezetőedzője.

Fotó: Stuttgarter Nachrichten

Lőw klubváltása egyelőre még igencsak pletyka szintjén mozog, a Stuttgarter Zeitung kedden azt írta, hogy a klubvezetők egyelőre nem vették fel a kapcsolatot a magyar szakemberrel. Lőw jelenleg a francia bajnok Paris Saint-Germain csapatánál Thomas Tuchel segítőjeként dolgozik, 2021-ig köti szerződés a párizsi klubhoz.

A Kicker arról számolt be, Sandro Schwarz és Markus Anfang neve is felmerült a sváboknál a vezetőedzői posztra, a Stuttgarter Zeitung viszont úgy tudja, egyikükkel sem számolnak az egyébként ötszörös német bajnoknál, amely az előző idényben osztályozón esett ki az élvonalból az Union Berlinnel szemben.

A VfB Stuttgart az azonnal visszajutást célozta meg az idény előtt, a szezon feléhez érve viszont csupán a harmadik, osztályozót érő helyen tanyáznak a Bundesliga 2-ben. A klubvezetés az elmúlt hetek rossz eredményeinek hatására hétfőn menesztették Tim Walter vezetőedzőt.

Címkék: Bundesliga
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/87968/pics/lead_800x600.jpg
Bundesliga
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?