Blogolj!

Férfiasságát lobogtatta a kamera előtt, felfüggesztették a spanyol edzőt

Dorogi László

A spanyol másodosztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Málaga felfüggesztett vezetőedzője állítja, bepalizták.

Fotó: The Sun

Igencsak kompromittáló felvételek jelentek meg a közösségi médiában Victor Sanchezről, aki történetesen az egykor szebb napokat megélt, most a másodosztályban szereplő Málaga vezetőedzője - volt eddig.

A klub azonnali hatállyal felfüggesztette a trénert, miután a nyilvánosságra került felvételen Sanchez a nemi szervét mutogatja, az akciót ráadásul a Málaga címerével ellátott edzőmezben hajtja végre.

Sanchez, aki játékosként megfordult a Real Madridban is, Twitteren reagált a történtekre, mint írja, bűncselekmény áldozata lett, miután ellopták tőle a felvételt. Az persze már jó kérdés, hogy miért készült egyáltalán ilyen videó róla, mindenesetre a rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben.

A felfüggesztett trénert áprilisban nevezték ki a Málaga élére, de nem mondható, hogy megváltotta volna a világot. A korábban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéig menetelő gárda most a másodosztály tizenhatodik pozíciójában szerénykedik.

Sanchez a szurkolók megértését és támogatását kérte, a klub pedig az ügy alapos kivizsgálásáig tiltotta el őt a munkavégzéstől.

Címkék: Primera Division
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/88636/pics/lead_800x600.jpg
Primera Division
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?