Blogolj!

Kamuerőszakkal csalta volna ki a Milan-játékos pénzét egy modell

Dorogi László

Nem tett különösebben jót a szexuális bűncselekmények elleni fellépéseknek, hogy az elmúlt időszakban a mondvacsinált nemi erőszakból nyerészkedni vágyó hölgyek jelentek meg a #metoo-mozgalom horizontján.

Fotó: Instagram

Mindenekelőtt szögezzük le: soha, sehol, semmilyen körülmények között nem védhető az, ha egy férfi egy nőnek az akarata ellenére evezne a kiszemelt hölggyel a szexuális aktusok tengerére. Most hogy ezt tisztáztuk, azt is ki kell emelnem, hogy egyre több olyan esetről hallani, ahol a nő csupán azért kiált nem megfelelő helyen matató falloszt kígyót-békát a férfira, mert ebből szeretne meggazdagodni.

Nos, nyilván ezt a macska-egér játékot csak olyan férfiakkal lehet elkezdeni, akiknek van mit a tejbe aprítaniuk, a topbajnokságokban labdát kergető futballisták pedig pontosan ilyen célpontok. Erről Neymar, vagy éppen Cristiano Ronaldo is tudna mesélni ezt-azt, mindkét klasszist szerette volna már behúzni a csőbe egy-egy sértett amazon.

Most már Theo Hernández is pontosan tudja, mit éltek át kollégái.

Akinek nem lenne ismerős a focista neve, ne ijedjen meg, nem is az a tipikus "klub arca" típus, most éppen az AC Milanban futballozik, de korábban megfordult az Atlético, majd közvetlenül utána a Real Madridban is - ez utóbbival kapcsolatban inkább nem jegyezném meg, hogy mennyire etikus húzás futballberkekben (upsz, de mégis).

A francia balhátvédet éppen akkor nyomta fel egy orosz-spanyol kettős állampolgársággal rendelkező modell, bizonyos Luisa Kremleva, a hatóságoknál nemi erőszak vádjával, amikor a Matracosoktól a királyi gárdához szerződött. Ha gúnyos szeretnék lenni, akkor azt is feltételezhetném, hogy legalább akkora Atlético-fan a hölgy, mint Torrente és így kívánt bosszút állni a kétes transzfer miatt.

Kremleva kisasszony szerint, a labdarúgó Marbella-szigetén - egyre gyanúsabb ez a Torrente-vonal - kívánt közösülni vele egy night club parkolójában, ám mivel neki nem állt szándékában szexelni vele, elutasította. A modell vádja szerint ezt követően Hernández annyira begurult az elmaradó picsi-pacsi miatt, hogy megverte, majd meg is erőszakolta őt.

Fotó: Instagram

A hatóságok természetesen nyomozásba kezdtek, s éppen egy évvel ezelőtt le is zárult a felderítő akció: a tartományi bíróság elutasította Kremleva kérelmét, mondván jó néhány ellentmondást találtak a vallomásában. Ráadásul, a parkoló térfigyelő kamerája semmiféle erőszakos cselekedetet nem rögzítette az ominózus estén, az ominózus párosnál. Sőt, a felvételeken az látható, ahogy a futballista és a modell egymás társaságában sétálnak be a szórakoztatóipari egységbe.

Kremleva feje fölött akkor kezdtek igazán összecsapni a hullámok, amikor protokollszerű nőgyógyászati vizsgálaton kellett átesnie, hogy az orvosok is megállapíthassák, valóban történt-e nemi erőszak. A leletekből kiderült: bár a két fiatal létesített szexuális kapcsolatot - ezt Hernández egy percig sem tagadta -, erőszakra, pláne drogokra, vagy bármilyen tudatmódosító kotyvalékra utaló jeleket nem találtak - Kremleva ezzel is megpróbálta bevádolni a focistát.

A modell hölgy most már a saját levében rotyog, ugyanis az ügyészséghez került az ügye, ahol börtönbüntetést is kérhetnek Luisára. Nem tisztem ítélkezni, de a hölgy portfólióját nézegetve őt sem az eszéért szeretik.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/89002/pics/lead_800x600.jpg
Atletico Madrid,Milan,Primera Division,Real Madrid,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?