Nincs telitalálatos az ötös lottón
A 27. heti nyerőszámok: 16, 53, 66, 68, 69. Joker: 230826. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre 2 millió 883 ezer 210 forintot, a 3 találatos szelvényekre 26 ezer 425 forintot, a 2 találatos szelvényekre 2105 forintot fizetnek.
Blogolj!

Öreg ember nem vén ember - mondta Rooney, majd pokolian nagy gólt vert

Dorogi László

Wayne Rooney tavaly nyáron tért haza Angliába, de a játékengedélyére egészen január elsejéig várnia kellett.

Nagy szerencsénkre végül meg is kapta, azóta pedig fontos láncszeme az angol másodosztályban szereplő Derby County csapatának. A korábbi angol válogatott klasszis a Luton ellen kezdte meg a gólgyártást új csapatában, pénteken pedig a Soke City kapuját vette be.

Nem is akárhogyan: szabadrúgásból tekert egy pazar gólt. Ez volt a Derby harmadik gólja a meccsen, amit végül 4-0-ra nyert meg a csapat. A Derbynek tavaly nem sok kellett ahhoz, hogy akkor még Frank Lampard vezetésével feljusson az élvonalba, ám az utolsó pillanatban elbuktak.

Pitbull a Kosok között

Jómagam a Derby Countynak szurkolok, így rettentően boldog voltam, mikor még nyáron pikk-pakk összehozták az egyik legmeglepőbb futballtranszfert. Egy nappal azután, hogy felmerült a hazatérés lehetősége, Wayne Rooney meg is egyezett a másodosztályú Derby Countyval.

A feljutás most kicsit messzebb van, ugyanis a Derby csak tizenharmadik a másodosztályban, de egy jó formába lendülő Rooney-bal még bármit elérhetnek.

Címkék: Wayne Rooney
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/89823/pics/lead_800x600.jpg
Wayne Rooney
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?