Blogolj!

Hihetetlen, ezért kapott sárga lapot Neymar - videó

Dorogi László

Nem mindennapi történet borzolta a kedélyeket a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.

Fotó: PSG Talk

Neymar a jelenlegi labdarúgás egyik legmegosztóbb figurája, sokan kritizálják sztárallűrjei, színészi tehetsége és lobbanékony stílusa miatt, az viszont kétségtelen tény, hogy kiváló képességekkel megáldott futballista.

Rózsaszín haja mellett tehetségéből is megvillantott valamit a Montpellier elleni találkozón, amit egyébként nagyon simán nyert meg a Paris Saint-Germain. A brazil csatár az első félidő végéhez közeledve gondolt egyet és húzott meg egy pimasz cselt az ellenfél alapvonalánál, mire Jerome Brisard játékvezető rászólt, hogy ezt azért mégsem kéne.

A szigorú sporinak az volt a problémája, hogy Neymar a cseleivel megalázza a Montpellier játékosait, ezért felszólította, hogy hagyjon fel a cselekkel. Persze, Neymar ezt - némileg jogosan - zokon is vette és azonnal saját védelmére kelt. Később a Twitter-csatornáján is leírta, ő csupán annyit mondott a játékvezetőnek az incidens után:

"Én csak focizok"

Neymar addig-addig dumált, míg végül villant is a sárga lap, de a PSG így is 5-0-s győzelmet aratott és magabiztosan vezeti a Ligue 1 tabelláját.

Címkék: Neymar, PSG
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/89923/pics/lead_800x600.jpg
Neymar,PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?