Nincs telitalálatos az ötös lottón
A 27. heti nyerőszámok: 16, 53, 66, 68, 69. Joker: 230826. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre 2 millió 883 ezer 210 forintot, a 3 találatos szelvényekre 26 ezer 425 forintot, a 2 találatos szelvényekre 2105 forintot fizetnek.
Blogolj!

Hatból öt, történelmet írt Jürgen Klopp

Szabó Róbert

A Liverpool trénere az idei szezonban ötödjére is megnyerte a hónap edzője szavazást, amivel történelmet írt az angol élvonalban.

Fotó: Liverpool FC hivatalos oldala

A liverpooliak fantasztikus szezont futnak, hiszen toronymagasan vezetik a Premier Leaguet, ott vannak az FA-kupa legjobb 16 csapat közt, megnyerték a klub világbajnokságot, valamint továbbjutottak a Bajnokok Ligája-csoportköréből is. A nagyszerű teljesítményhez elengedhetetlen egy nagyszerű edző, Jürgen Klopp, aki ebben a szezonban már ötödik alkalommal kapta meg a hónap menedzsere díjat. Ezzel a német edző történelmet írt, hiszen az eddigi rekord négy megválasztás volt egy idényen belül, viszont még ennél is tovább javíthat, hiszen még három hónap vissza van a szezonból.

A rekordot beállító 52 esztendős szakember csak októberben nem tudott győzni a voksoláson, akkor Frank Lampard kapta a díjat. 

Címkék: Liverpool
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/90094/pics/lead_800x600.jpeg
Liverpool
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?