Blogolj!

Besült a Barcelona új igazolása a bemutatóján

Dorogi László

A nagy csapatoknál hagyomány, hogy valóságos médiafelhajtást rittyentenek egy-egy játékos bemutatása köré. Szegény Martin Braithwaite most ennek itta meg a levét.

Fotó: AS

Nagy a felhajtás Barcelonában az elmúlt napokban, a komplett liga fordult a katalán sztárcsapat ellen Martin Braithwaite átigazolása miatt. Azt nem lehetne mondani, hogy a dán futballista lett volna a gránátvörös-kékek álomigazolása, de az tény, hogy szükségük volt egy támadó szélsőre, miután Ousmane Dembélét és Luis Suárezt is elveszítették.

Csakhogy, az átigazolási időszak már lejárt, így külön engedélyt kellett szerezniük a spanyol szövetségtől, hogy a transzfert végigvigyék, ezt végül meg is kapták, ez okozza most a fennforgást.

Tényleg több mint egy klub?

Martin Braithwaite Barcelonába igazolása több szempontból is kicsapja a biztosítékot egy jó érzésű futballszurkolónál. Cikkemben a szubjektív véleményemet közlöm a sok vitát kiváltó transzferről. Közel 200 millió szurkolóval rendelkezik az FC Barcelona, amely a Real Madrid mellett a világ messze legnépszerűbb futballklubja.

Braithwaite-et szemmel láthatóan megzavarta a nagy felhajtás a bemutatása körül, mert igencsak zavarba jött, amikor a vakuk csattogása közepette egy-két trükköt kellett volna megmutatnia a sajtó munkatársainak. Nem is jött össze igazán a mágia, de nem ő az első, aki besült a bemutatón - Ousmane Dembélének a dekázás okozott gondot átigazolását követően.Braithwaite becsületére legyen mondva, a dekázás lécét megugrotta, és ki tudja, lehet, hogy végül tényleg ő lesz a katalánok megmentője.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/90769/pics/lead_800x600.jpg
Barcelona,Primera Division
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?