Blogolj!

A fertőtlenítő elsöpörte Cristiano Ronaldót

Dorogi László

Az elmúlt napokban Olaszország vált a koronavírus-járvány terjedésének európai gócpontjává. Számos sporteseményt kellett elhalasztani, vagy zárt kapuk mögé szorítani a csizmaországban és már az internetes keresőkben sem a Juventus sztárja az első számú téma.

Fotó: AS

Cristiano Ronaldo népszerűsége elképesztő - ezt minden futballrajongó és laikus tudja. A portugál klasszis óriási reklámpénzeket kaszál, meghatározhatatlanul magas a marketingértékkel rendelkezik, emberek milliói, üzletemberek, vállalatok, szponzorok rajonganak érte.

Éppen ezért nem véletlen, hogy az internetes keresőkben is gyakran felbukkan a neve, amióta a Juventushoz igazolt a Real Madridtól, Olaszországban nem is kerestek rá másra többen. Az elmúlt napok eseményei azonban Ronaldót is a háttérbe szorították, a koronavírussal a világ legnépszerűbb sportolója sem tudja felvenni a versenyt.

A Tuttosport arról számolt be, hogy az utóbbi napok internetes kereséseit összegezve kiderült: többen kerestek rá egy fertőtlenítőre, mint a portugál kiválóság nevére.

A járvány számos sporteseményt húzott keresztül Olaszországban, elmarad például az eredetileg Triesztbe tervezett női vízilabda olimpiai selejtezőtorna, amelyen a magyar válogatott is részt vett volna, de például zárt kapuk mögött rendezik meg hétvégén a Juventus-Internazionale csúcsrangadót, és jó néhány más mérkőzést is.

A Serie A-ban az előző fordulóban négy mérkőzést halasztottak el a koronavírus miatt, ezeket mind a leginkább veszélyeztetett, észak-olasz régióban tartották volna.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/90999/pics/lead_800x600.jpg
Cristiano Ronaldo,Juventus,Olaszország,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?