Blogolj!

Elhalasztják a koronavírus miatt a Serie A csúcsrangadóját

Dorogi László

Nem rendezik meg a hétvégén a Juventus-Internazionale bajnoki mérkőzést az olasz bajnokságban, amely akár a bajnoki címről is dönthet.

Fotó: Sky Sports

Olaszország alaposan beletenyerelt a koronavírus-járványba, az elmúlt napokban, hetekben sorra halasztják el a különböző sporteseményeket és a sok embert egy helrye tömörítő összejöveteleket.

A Serie A-ban már a múlt héten is maradtak el mérkőzések, az Internazionale pedig zárt kapuk mögött volt kénytelen fogadni a Ludogorecet az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában, ezen a hétvégén pedig újabb találkozókat halasztanak el - ezúttal is azokon az észak-olaszországi területeken, ahol a koronavírus gócpontja található Itáliában.

Az illetékesek úgy határoztak, hogy a Milan-Genoa, a Parma-Spal, az Udinese-Fironetina és a Sassuolo-Brescia találkozók mellett a forduló - sőt a tavaszi szezon - legnagyobb rangadóját, a Juventus-Intert sem tartják meg szombaton és vasárnap. Ezekre a meccsekre május 13-án kerítenek sort.

A találkozókat az eredeti tervek szerint zárt kapuk mögött rendezték volna meg, de a liga szerint sem a szurkolók, sem a közvetítők nem támogatták a nézők nélküli meccseket, valamint a klubok is - joggal - aggódtak a kieső jegybevételek miatt.

Címkék: Inter, Juventus, Serie A
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/91131/pics/lead_800x600.jpg
Inter,Juventus,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?