Blogolj!

Cristiano Ronaldo, a felelősségteljes apuka

Dorogi László

A Juventus ötszörös aranylabdás futballistája nagyon odafigyel családja egészségére, a gyerkőcök bizony nem ehetnek addig, amíg nem patyolat tiszta a kezük.

Fotó: Daily Mail

Bevallom, sosem kedveltem igazán Cristiano Ronaldót, mint futballistát. Nekem mindig több volt a játékában egy hajszállal a manír, egy körömhegynyivel több volt a színészkedés és az sem hozta kedvező pozícióba, hogy sokkal jobban kedveltem a Lionel Messi fémjelezte Barcelona futballját.

Ezzel együtt, nem lehet nem elismerni elhivatottságát, sőt, megszállottságát a futball iránt, nem véletlen hogy a jelenkor - és egyébként az egyetemes labdarúgás - egyik legnagyobb ikonjáról beszélünk, aki áldozatos munkával jutott oda, ahol éppen van.

Cristiano Ronaldo már többször bebizonyította, hogy a pályán kívül is igazi példakép, korábban például a portugál női utánpótlás válogatottnak ajándékozott csukákat és egyébként sem megy a szomszédba, ha jótékonykodni kell. Ezekben a nehéz napokban viszont a családjának van rá igazán nagy szüksége, ő pedig tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Az internetet valósággal letarolta azzal a rövidke videójával, amin az látható, ahogy gyermekei kezét fertőtleníti étkezés előtt. A jelenleg Portugáliában házi karanténba tartózkodó Ronaldo arra is felhívja a figyelmet, hogy aki teheti, az most maradjon otthon, hiszen így tudunk a leghatékonyabban harcolni az új típusú koronavírus-járvány terjedése ellen.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/92154/pics/lead_800x600.jpg
Cristiano Ronaldo,Juventus,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?