Blogolj!

Félelmetes formában Szoboszlai, már a világ egyik legjobb csapata is akarja

Dorogi László

A magyar válogatott középpályás szenzációs játékot mutat hetek óta a Salzburgban, nem véletlen hát, hogy a Paris Saint-Germain érdeklődését is felkeltette.

Francia sajtóinformációk szerint a francia bajnok is beszállt a Szoboszlai Dominikért folytatott versenyfutásba. A RedBull Salzburg középpályása szerdán éppen egy góllal és két gólpasszal vette ki a részét a Rapid Wien 7-2-es lemészárlásából, nem csoda hát, ha Európa topklubjai látnák szívesen soraikban.

A párizsiak akkor vinnék el Szoboszlait Salzburgból, amennyiben nem sikerül megszerezniük a Lazio szerb középpályását, Szergej Milinkovics-Szavicsot, akinek a helyére egyébként a rómaiak is kinézték a magyar futballistát.

Szoboszlai árát nagyjából 25-30 millió euróra becsülik és a legnagyobb esélye az Arsenalnak valamint az AC Milannak van a megszerzésére, a PSG-nek viszont előnyére várhat, hogy a szakmai stábban dolgozik Lőw Zsolt, aki jó kapcsolatban van a játékossal.

Szoboszlai Dominik az idei szezonban 37 meccsen lépett pályára osztrák klubcsapatában, ezeken tíz gólt szerzett és 15 gólpasszt osztott ki, a bajnokság június eleji újraindulása óta pedig nyolc meccsen hat gól, és nyolc gólpassz a mérlege.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/96824/pics/lead_800x600.jpg
PSG,Szoboszlai Dominik
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?