Blogolj!

Csapattársa nyakának ugrott a Tottenham francia kapusa

Dorogi László

Azt nem tudjuk, hogy mitől durrant el Hugo Lloris agya, de Hung Min Szon rezzenéstelen arccal állta a gall kakas dühét.

Finoman fogalmazva is felejthető mérkőzést játszott José Mourinho Tottenhamje hétfő este az Everton ellen a Premier League-ben, amit végül egy öngólnak köszönhetően meg is nyertek. A találkozó legpikánsabb jelenetét azonban az első félidő lefújását követően követhették végig a nézők - persze kizárólag a televíziókészülékeken keresztül.

A londoniak már 1-0-s előnyben voltak, amikor a játékosok elindultak az öltözők felé jól megérdemelt tizenöt perces pihenőjükre, ám Hugo Lloris, a Spurs világbajnok kapusa ekkor tajtékzó dühvel indult el Hung Min Szon irányába. A dél-koreai csapattárs nem igazán vette szívére a gall felháborodását - aminek okát homály fedi -, ez mondjuk aligha véletlen, hiszen a koronavírus-járvány okozta szünet alatt hazája katonaságában esett át kiképzésen és kötelező szolgálaton.

Llorist a társak fogták le, hogy ne fajuljon tettlegességig a nézeteltérés, de a félidei pihenőről már kéz a kézben pattyogtak ki a gyepre a csapattársak, minden bizonnyal José Mourinho is odapörkölt nekik.

A frusztrációra minden oka megvan a Tottenham játékosainak, hiszen a tavalyi BL-döntős szezon után idén valahogy sehogy sem állnak össze a dolgok: öt fordulóval az angol élvonal zárása előtt 48 ponttal csupán a tabella nyolcadik helyén tanyáznak, hét ponttal lemaradva az ötödik, már Európa-liga indulást érő helyen tanyázó Manchester United mögött. A londoniaknak az utolsó öt fordulóban sem lesz könnyű dolga, hiszen hétvégén észak-londoni derbit játszanak a közvetlen riválisnak számító Arsenallal, majd a Leicester City-t is vendégül látják az utolsó előtti kanyarban.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/97340/pics/lead_800x600.jpg
Premier League,Tottenham Hotspur
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?