Blogolj!

Ötszáz magyar egészségügyi dolgozót lát vendégül az Európai Szuperkupán az UEFA

Szabó Róbert

A szövetség hivatalos oldalán közölte, hogy ezzel szeretné megköszönni az orvosok, nővérek és kollégáik munkáját, amivel a koronavírus-járvány elleni küzdelmet segítették.

Fotó: Hungary Today

Az Európai Labdarúgó-szövetség emellett szigorú pontokba szedte, hogy milyen viselkedést vár el a helyszínre érkezőktől. Ezek között van az is, hogy mindenki tartsa be az előírt másfél méteres távolságot, a stadionon belül állandóan viseljenek maszkot a résztvevők, valamint fertőtlenítsenek és mossanak kezet a drukkerek amikor csak tudnak. A közleményből továbbá kiderül, hogy a stadion bejáratánál mindenki lázát megmérik, és akinek 37,7-nél magasabb lesz a testhőmérséklete, az nem mehet be a találkozóra, valamint az sem, akin láthatóak a koronavírus tünetei (száraz köhögés, láz, nehézlégzés, fejfájás, torokfájás, orrfolyás, végtagfájdalom, szaglás vagy ízlelés elvesztése, hányinger, hasmenés), és nem tudja igazolni azt, hogy más betegség okozza ezt.

A stadionban a szurkolók csak akkor ülhetnek egymás mellé, ha egy csomagban veszik a jegyeket, ezen kívül pedig csak a kijelölt székekre lehet ülni. A találkozót szeptember 24-én rendezik meg a budapesti Puskás Arénában, ahol a BL-győztes Bayern München az Európa-liga-címvédő Sevillával csap össze.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/99891/pics/lead_800x600.jpg
Európai Szuperkupa,külföldi foci
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?