Blogolj!

Egykori csapata szurkolójával verekedett össze a feldúlt hamburgi futballista

Dorogi László

Toni Leistner nem éppen a leghiggadtabban reagálta le azt a verbális támadást, amit a drezdai szurkolóktól kapott, a sértő mondatokért fizikai elégtételt próbált venni.

Fotó: Spiegel

Pocsékul indult a 2020/2021-es szezon a német másodosztályban szereplő Hamburg számára. A kikötővárosiak hétfő este a Dynamo Dresden otthonában léptek pályára a Német Kupa első fordulójában - az elmúlt hónapokhoz képest különlegességnek számító, 10 ezer néző előtt - és szenvedtek sima, 4-1-es vereséget.

A hamburgiak színeiben szerepelt az a Toni Leistner is, aki 2014 és 2018 között éppen a drezdai csapat játékosa volt, s akinek távozását szemmel láthatóan és füllel hallhatóan nem sikerült feldolgoznia a híresen szenvedélyes Dynamo-fanatikusoknak.

A mérkőzés utáni interjúk során az örömmámorban úszó hazai szurkolók tettek néhány csípős megjegyzést Leistnernek - a fáma arról szól, hogy a családját sértegették -, akinél a vereséggel járó frusztrációnak is köszönhetően gyorsan elszakadt a cérna.

A sértett fél pillanatok alatt a lelátón termett és a drezdai szurkolóseregtől  magát egyáltalán nem zavartatva nekiesett a nagyszájú delikvensnek, akiből igen gyorsan kisszéket hajtogatott. Végül egy biztonsági őr tessékelte le a tribünről az eszét vesztett hamburgi futballistát, aki később elnézést kért tettéért, s mint mondta, szeretne lánya példaképe lenni, majd megígérte, többé nem tesz ilyen ocsmányságot.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/100140/pics/lead_800x600.jpg
Bundesliga,Hamburger SV
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?