Blogolj!

Neymarnak megint elgurult a gyógyszere

Dorogi László

Pofozkodás után pofozkodással fenyeget a PSG brazil piperkőce, akinél lehúzták a rolót vasárnap este és azóta sem gyúlt fény a sötétségben.

Fotó: Euronews

Ha csak és kizárólag a labdarúgással foglalkozna, Neymar a világ egyik legjobbja, sőt mi több, akár példakép is lehetne. Ám a brazil futballista újabban nem csak a labdarúgással foglalkozik, most éppen kakaskodó kollégájába állt bele a Twitteren.

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a Paris Saint-Germain - Marseille mérkőzésen vasárnap a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában, fogalmazzunk úgy, hogy az ősi riválisok játékosai nemcsak izotóniás italt, de vért is kortyoltak gazdagon a találkozó előtt. A párizsi játékosok elég rosszul viselték, hogy kilenc év elteltével ismét vereséget szenvedtek dél-franciaországi ellenlábasuktól, ráadásul 1978 óta első ízben fordult elő a PSG-vel, hogy zsinórban két vereséggel kezdte a bajnoki küzdelmeket - rúgott gól nélkül.

Az indulatok a hosszabbítás perceiben szabadultak el igazán, amikor gyakorlatilag minden játékos nekiugrott egy másik torkának, a játékvezető tizenkilenc lapot, közte öt pirosat szórt ki a begőzölt rosszcsontoknak.

A balhéból természetesen a párizsiak nagyszájú és tiszteletbeli Jászai Mari-díjas színésze labdarúgója, Neymar sem maradhatott ki, aki a marseille-i Álvaro Gonzálezzel akaszkodott össze. A brazil azzal vádolta meg spanyol ellenfelét, hogy rasszista beszólásokkal hergelte őt és hát nem is a huszonegyedik században élnénk, ha nem írta volna ki azonnal érzéseit Twitterre.

Ha azt gondolnánk, hogy higgadt, átgondolt és bölcs szavakkal summázta Neymar az eseményeket, bizony nagy tévedésben élnénk, ugyanis a piperkőc dél-amerikai még rá is tett egy lapáttal a gyepen mutatott performanszára:

"Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy nem az arcát ütöttem meg annak a s*ggfejnek"

- pötyögte a világ tudtára Neymar.

González egyébként csak annyit reagált a brazil kedves szavaira, hogy Neymar csak képtelen feldolgozni a vereséget, ezért durrant el az agya. Szó mi szó. Lehet benne valami.

Címkék: Neymar, PSG
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/100142/pics/lead_800x600.jpg
Neymar,PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?