Blogolj!

Szalai Ádámot kivágták Mainzból

Kálovics Tibor

A Kicker beszámolója szerint Szalai Ádámot kitették a Mainz első csapatának keretéből, mivel "nem szerepel a klub sportszakmai terveiben".

Fotó: transfermarkt.de

Úgy tűnik lezárul Szalai Ádám karrierjének második mainzi szakasza, miután az őt egy évvel ezelőtt visszavásároló klubnál nem számolnak a magyar válogatott támadóval. A klubvezetők azt javasolták honfitársunknak, hogy keressen másik csapatot magának. 

Elmondtuk Szalai Ádámnak, hogy a sportszakmai terveinkben már nem kap szerepet. Szerintünk lehetetlen, hogy az általa remélt játékperceket ebben az idényben megkapja Mainzban. Különös tekintettel arra, hogy milyen fontos számára a magyar válogatott és a jövő évi Európa-bajnokság, úgy gondoljuk, hogy az lenne neki a legjobb, ha a jövőben más irányt venne a pályája és egy új klubot keresne magának.

- idézte a Kicker Rouven Schrödert a Mainz sportigazgatóját. 

Szalai Ádám egy évvel ezelőtt tért vissza Mainzba ahol 2010 és 2013 között futballozott. A csatár ebben a csapatban lett ismert játékos majd megjárta a Schalkét, a Hoffenheimet és a Hannovert is a világ egyik legerősebb bajnokságában. 

Szalai a második mainzi korszaka során már főleg cserejátékos volt, de 27 bajnoki mérkőzésen így is pályára léphetett. Szeptember 11-én még a Havelse elleni kupamérkőzésen játszott, sőt gólt is szerzett, ám a Leipzig elleni bajnokin már nem volt tagja a csapat keretének. Arról nem szóltak a sajtóhírek, hogy Szalai edzhet-e esetleg továbbra is a Mainzzal, amíg új csapatot talál magának. 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/100423/pics/lead_800x600.jpg
Bundesliga,Szalai Ádám
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?