Blogolj!

La Liga: Messi nyíltan kifakadt a klubra Suárez távozása miatt

Kálovics Tibor

Luis Suárez Barcelonából való távozását egykori csapattársa és legjobb barátja Lionel Messi sem hagyta szó nélkül. Az argentin legenda lényegében nyíltan beszólt a klubvezetésnek.

Fotó: Getty Images

Az uruguayi csatár távozása nyílt titok volt a szezont megelőzően, mivel Ronald Koeman vezetőedző hamar kijelentette, hogy nem számol vele. Suárezzel kapcsolatban végül tegnapelőtt vált biztossá, hogy a barcelonaiak közvetlen riválisához az Atlético Madridhoz igazol. A klubvezetés tegnap hivatalosan is elbúcsúztatta a gránátvörös-kék csapat történetének harmadik legjobb gólszerzőjét. Lionel Messi, aki 2014 óta volt az uruguayi csatár klubtársa  finoman szólva sem volt elragadtatva attól, hogy egyik legjobb barátját eladták. A hatszoros aranylabdás az Instagramon egy galériával köszönt el Suareztől és az alábbi sorokat írta ki a közösségi oldalára:

Nagyon hiányozni fogsz. (…) Furcsa lesz egy másik csapat mezében látni, az meg pláne, hogy ellenfélként futsz majd ki a pályára. Olyan búcsúztatást érdemeltél volna, ami hozzád illene: ami a klub történetének egyik legfontosabb játékosának jár. Aki nagyszerű dolgokat ért el mind a csapattal, mind egyénileg.Nem érdemelted meg, hogy csak így eldobjanak. De az igazat megvallva, már semmin sem lepődöm meg.

- írta Messi. A beszélgetésbe a legendás MSN-csatártrió harmadik tagja a három éve távozó Neymar is bekapcsolódott, aki szintén hitetlenkedett amiatt, hogy barátjával így bántak el Katalóniában. 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/100607/pics/lead_800x600.jpg
Barcelona,Lionel Messi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?