Blogolj!
Dutyiba vághatják a Real-csatárt

Dutyiba vághatják a Real-csatárt

2020.10.23. | Dorogi László

Luka Jovicsnak nem jött be a madridi aranyélet, nem elég, hogy a pályán sem ér többet egy lyukas kotonnál, most a szerb hatóságokkal is meggyűlhet a baja.

Tovább
Az olasz sportminiszterrel szájkaratézik Cristiano Ronaldo

Az olasz sportminiszterrel szájkaratézik Cristiano Ronaldo

Tovább
Történelmi pofonba szaladt bele a Premier League címvédője - videó

Történelmi pofonba szaladt bele a Premier League címvédője - videó

Tovább

Ligue 1: csak az volt a kérdés, hogy mikor lesz bajnok a PSG

2020.06.10.
Európa öt legerősebb bajnoksága közül egyedül a francia nem fog újraindulni a koronavírus-járványt követően. Tegnap megszületett a jogerős döntés a pontvadászat befejezéséről, amelynek kapcsán felidézzük a Ligue 1 legutóbbi idényének történéseit.
Címkék: külföldi foci, PSG

A lista, amelyen Messi csak huszonkettedik, Ronaldo pedig a hatvanban sincs

2020.06.09.
Dorogi László
Lassan-lassan tényleg a véget és a modern kori labdarúgás egyik legmeghatározóbb korszaka, amit az argentin és a portugál többszörös Aranylabdás zsenik uraltak.
Címkék: Bajnokok Ligája

Bekattantak a liszaboni fanatikusok, kövekkel estek neki csapatuknak

2020.06.06.
Dorogi László
Azért ezek a portugál ultrák nem teljesen normálisak. Korábban a Sporting vérmes drukkerei támadták meg saját csapatukat a rossz teljesítmény miatt, most a Benfica futballistáinak jutott ki a jóból.
Címkék: Benfica, Portugália

Egy kalapba kerülhet a Bajnokok Ligája és az Európa-liga

2020.06.04.
Dorogi László
Az AP amerikai hírügynökség értesülései szerint ugyanis előfordulhat, hogy ugyanott rendezik meg mindkét európai klubsorozat fináléját, sőt, a komplett szezont egy helyen fejeznék be.

A Liverpool szimpatizánsai lekattintották a világot

2020.05.30.
Dorogi László
Egy friss felmérés szerint a Bajnokok Ligája tavalyi győztesénél nincs népszerűbb labdarúgócsapat a világon, legalábbis ami az internetes felületeken vizsgált interakciókat illeti.

A Heysel-tragédia óta már semmi nem ugyanaz mint korábban

2020.05.29.
1985-ben ezen a napon rendezték meg a Bajnokcsapatok Európa Kupájának döntőjét, a Liverpool és a Juventus részvételével. A brüsszeli stadionban azonban olyan katasztrófa történt a mérkőzés előtt, amely alapjában véve rengette meg az európai labdarúgást. 
Címkék: Juventus, Liverpool

BL-töri: aki látta, sosem felejti - tizenöt éves az isztambuli csoda

2020.05.25.
Dorogi László
Napra pontosan 15 évvel ezelőtt játszották le minden idők egyik legnagyszerűbb Bajnokok Ligája döntőjét, ahol a Liverpool háromgólos hátrányból felállva hódította el fennállása ötödik BL-serlegét.

Ledőlnek a legendás milánói aréna falai

2020.05.22.
Dorogi László
Az olasz Kulturális Örökség Minisztérium még megakadályozhatta volna a Giuzeppe Meazza Stadion - leánykori nevén San Siro - lebontását, de nem tette. Hamarosan leomlanak a sok csatát megélt erődítmény falai.
Címkék: Olaszország, Serie A

Így indul újra az európai futballélet

2020.05.16.
A Bundesliga mai újraindulásával kapcsolatban összegyűjtöttük, hogy kontinensünkön mikor folytatódhatnak az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságok. 

A Bundesliga lehet a koronavírus utáni időszak állatorvosi lova

2020.05.12.
Dorogi László
A világ jelentős bajnokságai közül elsőként a Bundesliga küzdelmei indulnak újra a koronavírus-járvány árnyékában. Cikkünkben összefoglaljuk mire számíthatunk és hol tartottak az élcsapatok a felfüggesztés bejelentésekor.
Címkék: Bundesliga

Ezeket a cikkeket olvastad már?