Blogolj!

Kérdésessé vált az Európai Szuperkupa-döntő megrendezése

2020.09.01.
Szabó Róbert
Veszélybe kerühet a Bayern München-Sevilla Európai Szuperkupa-döntő megrendezése a legújabb magyar járványügyi intézkedések miatt.

Európai Szuperkupa: lehetnek nézők a budapesti döntőben!

2020.08.25.
Kálovics Tibor
Az UEFA hivatalosan is bejelentette, hogy nézők előtt rendezik meg a budapesti Puskás Arénában a Bayern München-Sevilla mérkőzést az Európai Szuperkupáért. A találkozót nagyjából 20 ezer drukker tekintheti meg a helyszínen. 

Bajnokok Ligája: hatodszor is BL-győztes a Bayern München

2020.08.23.
Kálovics Tibor
A Bayern München története során hatodik alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, miután a lisszaboni fináléban 1-0-ra legyőzte a PSG-t.

Bajnokok Ligája: várható volt a döntő párosítása, az eredmény azonban megjósolhatatlan

2020.08.23.
Kálovics Tibor
Ma este rendezik a Bajnokok Ligája döntőjét, amelyet a PSG és a Bayern München vívnak egymással. Cikkünkben felidézzük a két csapat közös történelmét és útját a fináléig.

Agyonverte, megalázta és kivégezte a Bayern a Barcelonát

2020.08.14.
Dorogi László
A német rekordbajnok atomjaira szedte a katalánok indiszponált és hibát hibára halmozó védekezését és megsemmisítő vereséget mért ellenfelére.

Bundesliga: a BL-ben szereplő négy német csapat 20 milliót ad a ligának

2020.03.26.
A négy német klub, amely szerepel(t) a Bajnokok Ligája idei kiírásában úgy döntött, húszmillió eurós alapot hoz létre a Bundesliga első és másodosztályú csapatainak számára.

Botrány Sinsheimben, nagy balhét csaptak a Bayern szurkolói

2020.02.29.
Dorogi László
Egészen szürreális jelenetsorral zárult a Hoffenheim-Bayern München Bundesliga-találkozó: a két csapat játékosai egymásnak passzolgattak az utolsó negyed órában, miközben a bajor szurkolók a Hoffenheim tulajdonosát gyalázták.

Bundesliga: egy mérkőzés mind fölött!

2019.04.06.
A mai Bayern München-Borussia Dortmund rangadó nemcsak a bajnoki véghajrá, de a csapatok történelme miatt is érdekes. Cikkünkben felidézzük a két csapat több évtizedes rivalizálását. 

Lecsapott a karma a szurkológyalázó aranyzabálóra

2019.01.10.
Doug Glatt
És lám. Franck Riberyre, a Bayern München kotonszökevényére nem vonatkozik a jól ismert mondás. Az vagy, amit megeszel, szoktuk mondani, ám a francia hülyegyerek nem gyökeret rágcsál

Világbajnokra fáj a Bayern München foga

2018.08.22.
Dorogi László
A spanyol AS a német Bild forrásaira hivatkozva azt írja, a német rekordbajnok minden áron szeretné megszerezni az Atlético Madrid támadóját, Antoine Griezmannt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?