Blogolj!

Bundesliga: a BL-ben szereplő négy német csapat 20 milliót ad a ligának

2020.03.26.
A négy német klub, amely szerepel(t) a Bajnokok Ligája idei kiírásában úgy döntött, húszmillió eurós alapot hoz létre a Bundesliga első és másodosztályú csapatainak számára.

Bundesliga: egy mérkőzés mind fölött!

2019.04.06.
A mai Bayern München-Borussia Dortmund rangadó nemcsak a bajnoki véghajrá, de a csapatok történelme miatt is érdekes. Cikkünkben felidézzük a két csapat több évtizedes rivalizálását. 

Az apró betűs záradék: Borussia Dortmund

2018.10.25.
Dorogi László
Soha senki nem szabott még ekkora zakót Diego Simeone Atlético Madridjára, mint a Lucien Favre vezette Borussia Dortmund szerda este. A németek veretlenül vezetik a Bundesligát és ebben a szezonban még nem szenvedtek vereséget tétmérkőzésen. Mégsem beszél róluk senki.

Hajnal Tamás, az életmentő dortmundi gól szerzője

2018.07.06.
Dorogi László
A profi labdarúgástól visszavonuló Hajnal Tamás húszas évei közepén robbant be igazán az európai élfutballba. Aranylabdáról és világbajnoki szereplésről álmodozott, de szégyenkezésre így sincs semmi oka.

Így silányult a Bayern München első számú kihívója középszerű csapattá

2018.05.22.
Dorogi László
A 2010-es évek elején úgy tűnt, a Borussia Dortmund hosszú távú kihívója lehet a Bundesligában a Bayern Münchennek. A Ruhr-vidéken minden adott volt a sikerhez, fineszes játékospolitika, karakteres vezetőedző, győztes mentalitás, jól működő taktika.

Dobj el mindent és nézd meg a DERBIT

2018.04.15.
Dorogi László
Klubhovatartozástól függően lehet arról vitatkozni, hogy melyik a világ legnagyobb városi, vagy területi rangadója, de ez a vita értelmetlen és felesleges. DAS IST KRIEG IM RUHRGEBIET!

A klubhűség még létezik

2018.03.10.
Dorogi László
Marco Reus 2014 óta 548 napot töltött rehabilitációval. Legutóbbi sérülését követően fantasztikus formában tért vissza, pénteken pedig meghosszabbította szerződését Dortmundban.

Nem csak nálunk zajlik libalegelőn a játék

2018.02.18.
Dorogi László
A Borussia-Park gyepszőnyege inkább hasonlított egy vaddisznók által feltúrt dagonyára, mint német elsőosztályú futballpályára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?