Blogolj!

Bundesliga: megint utolérhetetlen volt a Bayern, nagy harc zajlott a BL-indulásért

2020.07.07.
Kálovics Tibor
A tegnapi osztályozómérkőzéssel véget ért a Bundesliga 2019/20-as idénye. Cikkünkben felidézzük a mögöttünk hagyott eseménydús szezon történéseit. 

Nyolc bajnoki cím < tizenegy bennmaradás

2020.06.21.
Dorogi László
Nagy a boldogság Mainzban, a csapat szombaton bebiztosította bennmaradását a Bundesligában, Szalai Ádámék a következő szezont is a legjobbak között kezdhetik meg. A nagy ünneplés közepette még a rekordbajnok Bayernnek is odapiszkáltak.
Címkék: Bundesliga

Bundesliga: nyolcadszor kopogtat az élvonal kapuján a liga feljutókirálya

2020.06.15.
Dorogi László
Az Arminia Bielefeld három fordulóval a német másodosztályú bajnokság befejezése előtt öt ponttal előzi meg az egy mérkőzéssel többet játszó, második Hamburgot a tabellán.
Címkék: Bundesliga

A Bundesliga lehet a koronavírus utáni időszak állatorvosi lova

2020.05.12.
Dorogi László
A világ jelentős bajnokságai közül elsőként a Bundesliga küzdelmei indulnak újra a koronavírus-járvány árnyékában. Cikkünkben összefoglaljuk mire számíthatunk és hol tartottak az élcsapatok a felfüggesztés bejelentésekor.
Címkék: Bundesliga

Koronavírussal poénkodott a BL-győztes futballista, kirakta a csapata

2020.05.05.
Dorogi László
Valami nagyon nem kerek Berlinben mostanában, legalábbis a Hertha körül semmiképpen. Amióta Dárdai Palit - elbocsájtották - visszafokozták utánpótlás-edzővé, azóta csőstül jön a baj.

A német kormány kezében a Bundesliga-rajt sorsa

2020.04.23.
Dorogi László
A Német Futball-liga kidolgozta az első és másodosztályú labdarúgó-bajnokság folytatásának tervét, május kilencedikén már újra rendezhetnek mérkőzéseket a Bundesligában.
Címkék: Bundesliga

Szalai Ádám is beszállt a koronavírus elleni harcba

2020.04.19.
Dorogi László
A Mainzban futballozó magyar válogatott labdarúgó nem először bizonyította be, hogy a pályán kívül is valódi példakép.

Bundesliga: a BL-ben szereplő négy német csapat 20 milliót ad a ligának

2020.03.26.
A négy német klub, amely szerepel(t) a Bajnokok Ligája idei kiírásában úgy döntött, húszmillió eurós alapot hoz létre a Bundesliga első és másodosztályú csapatainak számára.

Véget érhet a Bundesliga, nem avatnának bajnokot

2020.03.12.
Dorogi László
Egyelőre nem hivatalos információk szerint hétfőn véget érnek a Bundesliga idei küzdelmei a koronavírus-járvány miatt. A salátástálat senki nem kapná meg, ahogy a Német Kupa trófeát sem osztanák ki.
Címkék: Bundesliga

Botrány Sinsheimben, nagy balhét csaptak a Bayern szurkolói

2020.02.29.
Dorogi László
Egészen szürreális jelenetsorral zárult a Hoffenheim-Bayern München Bundesliga-találkozó: a két csapat játékosai egymásnak passzolgattak az utolsó negyed órában, miközben a bajor szurkolók a Hoffenheim tulajdonosát gyalázták.

Ezeket a cikkeket olvastad már?