Blogolj!

Dobj el mindent és nézd meg a DERBIT

2018.04.15.
Dorogi László
Klubhovatartozástól függően lehet arról vitatkozni, hogy melyik a világ legnagyobb városi, vagy területi rangadója, de ez a vita értelmetlen és felesleges. DAS IST KRIEG IM RUHRGEBIET!

Európai topklubok udvarolnak Gulácsinak

2018.03.21.
Dorogi László
A magyar válogatott kapus a Bundesliga legjobbja posztján, nem véletlenül jelentkezett be érte a Chelsea és az Atlético Madrid.

Most már nem kerülheti el sorsát a Hamburg

2018.03.17.
Dorogi László
Évek óta a penge élén táncolnak, évek óta mélyen beleszippantanak a kiesés kesernyés szagába, de idén már ők sem menekülhetnek meg.

Kinek öntik aranyba a lábát a klubszezon végén?

2018.03.13.
Dorogi László
Cristiano Ronaldo és Lionel Messi négyszer-négyszer lettek a legeredményesebb európai gólvadászok, természetesen ezt a csúcsot is ők tartják.

A klubhűség még létezik

2018.03.10.
Dorogi László
Marco Reus 2014 óta 548 napot töltött rehabilitációval. Legutóbbi sérülését követően fantasztikus formában tért vissza, pénteken pedig meghosszabbította szerződését Dortmundban.

Az alulteljesítés bajnokai, az autógyári farkasok

2018.02.23.
Dorogi László
A Wolfsburgnál minden adott egy sikeres gárda felépítéséhez, a Bundesliga hetedik legértékesebb keretével rendelkeznek, mégis a kiesés ellen harcolnak.

Nem csak nálunk zajlik libalegelőn a játék

2018.02.18.
Dorogi László
A Borussia-Park gyepszőnyege inkább hasonlított egy vaddisznók által feltúrt dagonyára, mint német elsőosztályú futballpályára.

Ahol a Nagy Testvér figyel, ott nincsenek elVARratlan szálak

2018.02.17.
Dorogi László
Az aktuális Bundesliga forduló egyik legszebb találatát vette el a videó asszisztens a Schalke játékosától, de nincs mit tenni, a szabály, az szabály.

Csúcsmeccsek Angliában és Olaszországban is

2017.08.26.
Kecskés István
Liverpool–Arsenal, Roma–Inter és Real Madrid–Valencia – ez a három csúcsmeccs a hétvégéről.

Csak a szuperrangadón nem volt gól

2016.03.05.
A Dortmund és a Bayern München bizonyította, hogy egy 0–0-s meccs is lehet parádés. A német élvonalban csak ezen a mérkőzésen nem esett gól. Kleinheisler László nem játszott, Szalai Ádám csereként állt be, ellenben Huszti Szabolcs végig a pályán volt csapatában. Szalai együttese a Hannover egyre nagyobb bajban van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?