Blogolj!

A fű zöld, a labda gömbölyű, London pedig kék

2019.11.12.
Legalábbis ezen a szombaton az volt, bizton állíthatom. Ugyanis élőben tekinthettem meg a Premier League 12. fordulójának nyitómérkőzését, a Chelsea-Crystal Palace londoni rangadót.

Ennél tökösebb gólörömöt még nem látott a futballvilág - videó

2019.10.24.
Dorogi László
A Chelsea kisebb meglepetésre mindhárom pontot elvitte az Ajax otthonából, de a találkozó nem csak ezért marad emlékezetes.

Még a végén szerethető csapat lesz a Chelsea?

2019.07.05.
Dorogi László
A londoni kékeket - különösen a Mourinho-éra alatt - az egyik legutáltabb csapatként tartották számon Angliában. Ezek az idők elmúltak, új szelek fújnak a Stamford Bridge környékén.

A Premier League a világ legjobb ligája, a világ legrosszabb bíróival

2019.04.01.
Dorogi László
Hiába használják már a topligákban, de még a portugál, a holland és a török bajnokságban is a videóbírót, a legjobb pontvadászatnak tartott Premier League-ben még mindig nem nézik vissza a kétes szituációkat. Pedig nem ártana.

Sarri végleg elveszítette a Chelsea öltözőjét

2019.02.25.
Dorogi László
Még a mennyei megyeiben is nagyon ritkán - vagy tán sohasem - fordul elő, hogy egy játékos ellenszegülve edzője akaratának a pályán tartja egóját és egyúttal magát is, miközben csapattársa arra vár, hogy csereként váltsa őt.
Címkék: Anglia, Chelsea

Zidane hajlik a londoni házasságra

2019.02.18.
Dorogi László
A házassági szerződés feltételeit viszont vagy a francia diktálja, vagy senki. Nehéz döntés előtt áll a Chelsea orosz tulajdonosa.

N`Golo Kanté a világ legjófejebb focistája

2018.09.18.
Dorogi László
A Chelsea francia játékosa haza szeretett volna utazni Párizsba családjához, de lekéste a vonatot. A szurkolók meghívták vacsorára, ő pedig még videojátékozott is velük.

Hazard-játékot játszanának Madridban

2018.07.16.
Dorogi László
Cristiano Ronaldo öltöző-szekrényét kirámolták a Santiago Bernabeuban, az őt ábrázoló posztereket eltakarították. Elég üres így a Real Madrid otthona, kellenek hát az új házvezetők.

Politikai játszma áldozata lehet a Chelsea

2018.07.12.
Dorogi László
A londoni kékeknél nem is olyan rég még stadionbővítésről és újabb bajnoki címekről álmodoztak, mostanra viszont egyre nagyobb a bizonytalanság a klub háza táján. Ennek elsődleges forrása Roman Abramovics tulajdonos.

BL-töri: a csapat, amelyik képtelen kevés gólos meccset játszani

2018.04.02.
Dorogi László
Az elmúlt negyedévszázadban a Liverpool számtalan emlékezetes és rengeteg gólt hozó párharcot vívott Európában. A Manchester City személyében most tökéletes játszótársat kaptak, hogy folytatódjon a gólcunami és a thrillermeccsek sorozata.

Ezeket a cikkeket olvastad már?