Blogolj!

Azeri vagy norvég ellenfél vár a Ferencvárosra, svájci vagy francia a MOL Fehérvárra

2020.09.01.
Szabó Róbert
A Bajnokok Ligája- és az Európa-liga-selejtezőjében is sorsolt az UEFA a keddi napon: a Ferencvárosra a Qarabag vagy a Molde várhat a playoffban, míg a MOL Fehérvár a Stade de Reims vagy a Servette ellen léphet pályára az El harmadik körében.

Európa-liga: hatodszor is a Sevilla a győztes (videó)

2020.08.21.
Kálovics Tibor
Nagyszerű mérkőzésen a Sevilla 3-2-re legyőzte az Internazionalét a Kölnben rendezett fináléban és így története során hatodik alkalommal is megnyerte az Európa-ligát. 

Európa-liga: megtöri-e az Inter a Sevilla sikersorozatát?

2020.08.21.
Kálovics Tibor
Az Internazionale és a Sevilla is többéves várakozás után nyerheti meg a második számú európai kupasorozatot. Cikkünkben felidézzük a csapatok idei szereplését és korábbi döntőit, valamint latolgatjuk az esélyeket is.
Címkék: Európa Liga, Inter

Európa-liga: nehéz helyzetből jutna tovább a Frankfurt és a Wolfsburg

2020.08.05.
Szabó Róbert
Hátrányból kellene fordítani a Frankfurtnak és a Wolfsburgnak is ahhoz, hogy továbbjusson az Európa-liga egyenes kieséses szakaszának legjobb nyolc csapata közé.
Címkék: Európa Liga

Egy kalapba kerülhet a Bajnokok Ligája és az Európa-liga

2020.06.04.
Dorogi László
Az AP amerikai hírügynökség értesülései szerint ugyanis előfordulhat, hogy ugyanott rendezik meg mindkét európai klubsorozat fináléját, sőt, a komplett szezont egy helyen fejeznék be.

Bajnokok Ligája, Európa Liga: elhalasztották a döntőket - hivatalos

2020.03.23.
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a hivatalos honlapján tudatta, hogy elhalasztotta mindhárom májusi nemzetközi kupadöntőjét: a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a női Bajnokok Ligája fináléját.

Nem az EL-címvédők játszótere a Bajnokok Ligája

2020.02.26.
Mivel a Chelsea hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így szinte biztos, hogy idén sem jut sokáig az Európa-liga címvédője a legrangosabb európai kupában. Cikkünkben a korábbi győztesek eredményeit elevenítjük fel a "nagyok között".

Új csapat, új sorozat, régi Karius

2018.10.05.
Dorogi László
Az ex-liverpooli hálóőr "új hely, új remények, tiszta lap" alapon igazolt Törökországba. Erre nem megint mellényúlt egy mínusz öttel felé szálldogáló labdának?
Címkék: Európa Liga

Az évezred fordítása, vagy ordenáré bunda?

2018.08.17.
Dorogi László
Az ördög sosem alszik, ám könnyen lehet, hogy a Zenit Szentpétervár az elmúlt évtizedek legnagyobb feltámadását hajtotta végre az Európa-liga selejtezőjében. Aztán persze az is lehet, hogy ez nem csak rajtuk múlott.
Címkék: Európa Liga

Dr. Vakfolt újra rendelt

2018.05.04.
Dorogi László
Emlékeznek még Szergej Gennagyjevics Karaszjov sípmesterre? Nem? Tudják, ő az aki a 2016-os Európa-bajnokságon a Magyarország-Izland találkozót vezette. Vezette? Sípolgatta, fújogatta, vezetgette.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?