Blogolj!

Az angol bírók ősztől köhögésért is oszthatnak piros lapot

2020.08.03.
Dorogi László
Az angol futballszövetségnek kissé agyára ment a koronavírus, egészen őrült szabályt vezetett be ugyanis a koronavírus miatt: aki szándékosan köhög rá játékostársára, az idő előtt mehet is zuhanyozni.

Lep*ncizta a sporikat a német válogatott bekk

2019.10.21.
Dorogi László
Vélhetően nem Holger Badstbuer volt az első aki ilyet tett a futballpályán, az pedig még biztosabb, hogy az utolsó sem. Arra viszont csúnyán ráfaragott, hogy a zajmikrofon mellett adta ki magából verbálisan a feszültséget.

A Premier League a világ legjobb ligája, a világ legrosszabb bíróival

2019.04.01.
Dorogi László
Hiába használják már a topligákban, de még a portugál, a holland és a török bajnokságban is a videóbírót, a legjobb pontvadászatnak tartott Premier League-ben még mindig nem nézik vissza a kétes szituációkat. Pedig nem ártana.

Ha a sípod hallgatott volna, bölcs maradtál volna

2018.11.08.
Dorogi László
Kassai Viktor ténykedése az európai topfutball utolsó, kétségbeesett segélykiáltása. A videóasszisztenst azonnali hatállyal össze kell kötni a magyar sporival, de könnyen lehet, hogy itt már csak egy SZTK-s szemészeti beutaló segíthet.

Egy fantompiros története

2018.09.20.
Dorogi László
A Bajnokok Ligája első játéknapján történtek fényében kijelenthetjük, Cristiano Ronaldo este lehet a videóbíró széleskörű bevezetésének legnagyobb és legbefolyásosabb promótere.

Dr. Vakfolt újra rendelt

2018.05.04.
Dorogi László
Emlékeznek még Szergej Gennagyjevics Karaszjov sípmesterre? Nem? Tudják, ő az aki a 2016-os Európa-bajnokságon a Magyarország-Izland találkozót vezette. Vezette? Sípolgatta, fújogatta, vezetgette.

Ezeket a cikkeket olvastad már?