hirdetés
Blogolj!

A FIFA-nál továbbra is a pénz az úr

2019.06.04.
Dorogi László
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség hétfőn jelentette be, hogy a következő két klubvilágbajnokságot Katar rendezi meg.
Címkék: FIFA, külföldi foci

Serie A: 70 éve a Grande Torino nélkül

2019.05.06.
Május 4-én múlt 70 éve, hogy az 1940-es évek meghatározó torinói futballcsapatának repülőgépe lezuhant és a korszakos gárda valamennyi tagja odaveszett a katasztrófában. Cikkünkben a legendás csapatra emlékezünk.
Címkék: külföldi foci

A manchesteri tininek még saját meze sem volt a BL-csoda estéjén

2019.03.08.
Dorogi László
A gárda felszerelés-menedzsere olyannyira nem számított a fiatal futballista pályára lépésére, hogy a PSG-től kellett kölcsön kérnie két mezre vasalható számot a találkozó előtt.

Szakállbeültetés miatt hetekre kidőlt a szenegáli focista

2019.03.05.
Dorogi László
Aki viszonylag régóta követi figyelemmel a futball világát, látott már egy-két furcsa, vagy meghökkentő dolgot a pályán és azon kívül egyaránt. De olyat, hogy valaki szakállbeültetés miatt dőljön ki hetekre... na olyat még nem.

Hiába halt meg Sala, a Nantes így is kéri az árát a Cardifftól

2019.02.06.
Dorogi László
Az argentin futballista repülőgépe lezuhanása pillanatában jogilag már a Cardiff City játékosa volt, így a franciák elvileg joggal követelhetik az átigazolási díjat a walesiektől. Csak hát ez finoman fogalmazva sem éppen etikus.

A lengyel válogatott rekordere mentheti meg a Wisla Krakkót a csődeljárástól

2019.01.14.
Dorogi László
Jakub Blaszczykowski világ életében szimpatikus futballista volt, most pedig bizonyítja, hogy emberileg is az elithez tartozik.

Gyomorvérzés miatt kórházba került Diego Maradona

2019.01.05.
Dorogi László
A baj szerencsére nem nagy, a hírek szerint már haza is engedték az argentin ex-futballsztárt, akinek azonban további vizsgálatokra kell majd járnia.

Számítógépes játékot kreálnának az európai fociból a topklubok

2018.11.04.
Dorogi László
Kamaszkorom egyik kedvenc időtöltése az volt, hogy a méltán népszerű, számítógépes FIFA-játékban összeválogattam a világ legjobb csapatait, aztán pedig egymásnak eresztettem őket. Nos, valami ilyesmit terveznek az európai futball nagymenői.

Szédületes show-műsort rendezett Mbappé Párizsban - videó

2018.10.08.
Dorogi László
Ha bárkinek is kétségei lennének afelől, hogy Kylian Mbappé napjaink legtehetségesebb feltörekvő sztárjelöltje, annak csak annyit tudunk mondani: ne kételkedjen tovább.

Szó bennszakadt, hang fennakadt a Wembley-ben

2018.09.09.
Dorogi László
Javában zajlanak a Nemzetek Ligája mérkőzései, így a topligák szünetelnek, de a Manchester United szurkolók így is a szívükhöz kaphattak szombat este. A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?