Blogolj!

Az idő Dárdainak dolgozik a Herthánál

2020.02.12.
Dorogi László
Valami rettenetesen bűzlik Berlinben. A korábbi német szövetségi kapitány, Jürgen Klinsmann kedden hajította rá az internetre sistergő meglepetésbombáját: tizenegy kőkemény munkahét után feláll a Hertha BSC kispadjáról. Jött, látott, nem győzött.

10 éve lett öngyilkos a német válogatott kapusa

2019.11.10.
10 évvel ezelőtt ezen a napon vetett véget életének Robert Enke a német válogatott és a Hannover kapusa. Cikkünkben a tragikus sorsú hálóőrre emlékezünk.
Címkék: német foci

A frankfurti szurkolók megidézték a húsvéti nyuszi szellemét

2019.04.23.
Dorogi László
A német futballszurkolók régóta tiltakoznak a hétfő esti bajnoki mérkőzések ellen. Szerintük a futball van a szurkolóért és nem fordítva, a hétfő esti időpont pedig nem éppen optimális a dolgozó rajongók számára.

Bundesliga: egy mérkőzés mind fölött!

2019.04.06.
A mai Bayern München-Borussia Dortmund rangadó nemcsak a bajnoki véghajrá, de a csapatok történelme miatt is érdekes. Cikkünkben felidézzük a két csapat több évtizedes rivalizálását. 

Így silányult a Bayern München első számú kihívója középszerű csapattá

2018.05.22.
Dorogi László
A 2010-es évek elején úgy tűnt, a Borussia Dortmund hosszú távú kihívója lehet a Bundesligában a Bayern Münchennek. A Ruhr-vidéken minden adott volt a sikerhez, fineszes játékospolitika, karakteres vezetőedző, győztes mentalitás, jól működő taktika.

Hisztikirállyá nőtte ki magát a Bayern Lewandowski-pótléka

2018.05.21.
Doug Glatt
Nehéz napokat él át Sandro Wagner, a Bayern München támadója, aki előbb kimaradt a németek világbajnokságra készülő keretéből, majd bunkó módon kidobta a nézők közé Német Kupa ezüstérmét.

Ez történt a Bundesliga 2017/2018-as szezonjában

2018.05.18.
Dorogi László
A Bayern München zsinórban hatodjára verte agyon a német mezőnyt, története során először esett ki a Hamburg, Szalai Ádám a dobogóra lőtte a Hoffenheimet, Dárdai Pálék stabil szezont futottak.

Ütött a Hamburg órája

2018.05.13.
Dorogi László
Füstbomba zápor és görögtűzláng-tenger kíséretében intett búcsút az élvonalnak a Bundesliga dinoszaurusza. A Volksparkstadion kultikus órája 1963 óta ketyegett, szombat délután aztán előbb megállt, majd lenullázódott.

Másodedző a PSG-nél, vagy vezetőedző a Bundesligában?

2018.05.10.
Dorogi László
Erre a kérdésre ízlelgetheti válaszát Lőw Zsolt, már ha lehet hinni a különböző nemzetközi sajtóhíreknek. A korábbi magyar válogatott labdarúgót, akár elő is léptethetik Lipcsében.

A kölni fehér holló, aki fityiszt mutatott a topkluboknak

2018.04.24.
Dorogi László
Elutasította a Bayern München özeledését, nemet mondott a Dortmundnak és nem kér a Liverpoolból sem. Jonas Hector másodosztályú futballistaként utazik el a Nationalelffel a nyári világbajnokságra, de ő köszöni szépen, nagyon boldog Kölnben.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?