Blogolj!

Bekattantak a liszaboni fanatikusok, kövekkel estek neki csapatuknak

2020.06.06.
Dorogi László
Azért ezek a portugál ultrák nem teljesen normálisak. Korábban a Sporting vérmes drukkerei támadták meg saját csapatukat a rossz teljesítmény miatt, most a Benfica futballistáinak jutott ki a jóból.
Címkék: Benfica, Portugália

Cristiano Ronaldo nem alakítja át szállodáit kórházakká

2020.03.15.
Dorogi László
Újabb hatalmas kamuhír kapott szárnyra a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, amelynek célpontjába a házi karanténban lévő Cristiano Ronaldo került.

Nem az EL-címvédők játszótere a Bajnokok Ligája

2020.02.26.
Mivel a Chelsea hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így szinte biztos, hogy idén sem jut sokáig az Európa-liga címvédője a legrangosabb európai kupában. Cikkünkben a korábbi győztesek eredményeit elevenítjük fel a "nagyok között".

Székkel dobálták meg a Porto afrikai futballistáját

2020.02.17.
Dorogi László
Durva atrocitásokat élt át Moussa Marega, amikor csapata a Vitoria Guimaraes otthonába látogatott. A Porto futballistája gólt szerzett, a hazai szurkolók jutalmul megdobálták székkel.
Címkék: Portugália

Szívrohamot kapott a világ- és Európa-bajnok spanyol kapus

2019.05.01.
Dorogi László
Iker Casillas csapata szerdai edzésén lett rosszul, azonnal kórházba szállították és megműtötték. Túl van az életveszélyen.

Óriási Balhé Liszabonban, a Sporting összes játékosa távozhat

2018.05.16.
Dorogi László
Ötven álarcos ultra támadta meg a portugál élvonalban szereplő Sporting CP játékosait edzés közben. Többen megsérültek, a hírek szerint minden labdarúgó el akarja hagyni a klubot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?