Blogolj!

Történelmi pofonba szaladt bele a Premier League címvédője - videó

2020.10.05.
Dorogi László
Aludtunk rá egyet, de még mindig csak dörzsölgetjük a szemünket: az Aston Villa 7-2-re elgázolta a Liverpoolt vasárnap este!

Fortuna és VAR istennő is megragadta a Vörös Ördögök kezét

2020.09.26.
Dorogi László
A Manchester Unitedet sokan utálják Angliában - és az egész világon - azért, amiért a Ferguson-érában rendre gyanúsan a javukra tévedtek a játékvezetők. Bár azóta új szelek fújnak az Old Trafford környékén, van, ami nem változik.

Premier League: új gólrekordot állítottak fel a csapatok

2020.09.22.
Szabó Róbert
Összesen 44-szer zörrent meg a háló az angol élvonal második fordulójában, amivel a csapatok egy tízéves rekordot adtak át a múltnak.

Egy félidő alatt lefocizta a Chelsea-játékosokat a Liverpool új motorja

2020.09.21.
Dorogi László
Ha bárkinek is bármiféle kétsége lett volna arról, hogy mekkorát húzott az angol bajnok Thiago leigazolásával, annak álljon itt egy beszédes statisztika a vasárnapi Chelsea-Liverpool mérkőzésről.

Pályán összeeső társa előtt tiszteleg új mezszámával a Manchester United új igazolása

2020.09.03.
Dorogi László
A Vörös Ördögök szerdán jelentették be, hogy Manchesterben folytatja pályafutását az Ajax Amszterdam holland válogatott középpályása, Donny van de Beek. A középpályás különleges mezszámot választott új csapatánál.

Az angol bírók ősztől köhögésért is oszthatnak piros lapot

2020.08.03.
Dorogi László
Az angol futballszövetségnek kissé agyára ment a koronavírus, egészen őrült szabályt vezetett be ugyanis a koronavírus miatt: aki szándékosan köhög rá játékostársára, az idő előtt mehet is zuhanyozni.

Dokumentumfilm készült az öntörvényű csatárcsillagról

2020.07.29.
Kálovics Tibor
Augusztus 5-én mutatja be a Netflix a Nicolas Anelka életéről szóló dokumentumfilmet, amely a francia játékos ellentmondásos pályafutását mutatja be.

Premier League: a Liverpool érinthetetlen volt az egész szezonban

2020.07.28.
Kálovics Tibor
Hétvégén véget ért a Premier League 2019/2020-as idénye, amely a Liverpool óriási dominanciáját hozta és csak a dobogóért valamint az Európa-liga-indulásért volt komoly harc. Cikkünkben felidézzük a mögöttünk hagyott szezon történéseit. 

Egy rasszista kisfiú támadta meg verbálisan a Crystal Palace csatárát

2020.07.12.
Dorogi László
Semmit nem ér semmilyen antirasszista mozgalom, amíg a különböző bőrszínű emberek elfogadását anyu és apu nem tudja otthon megtanítani.
Címkék: Premier League

A Liverpool BL-győztese nem finomkodott a sporival

2020.07.12.
Dorogi László
Andrew Robertson nagyon rosszul viselte, hogy csapata a szezonban először pontokat veszített a Premier League-ben hazai pályán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?