Blogolj!

Szó bennszakadt, hang fennakadt a Wembley-ben

2018.09.09.
Dorogi László
Javában zajlanak a Nemzetek Ligája mérkőzései, így a topligák szünetelnek, de a Manchester United szurkolók így is a szívükhöz kaphattak szombat este. A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.

Pokoli hetek várnak a Liverpoolra ősz elején

2018.08.31.
Dorogi László
Nem kis feladatot kell megoldania Jürgen Klopp csapatának szeptember közepétől október elejéig. Egy kivételével csak rangadót játszanak Mohamed Szalahék.

Egyre nagyobb bohócot csinál magából a Special One

2018.08.28.
Dorogi László
José Mourinho valószínűleg már soha többé nem fog kiemelkedő eredményt elérni pályafutása során, de azt mindig is az újságírók orra alá fogja törölni, hogy mit ért el a múltban. Egyre zsémbesebben, egyre sértődöttebben.

Mi lesz veled, Dzsudzsák Balázs?

2018.08.24.
Dorogi László
Vészesen közeleg az átigazolási piac zárásának határideje, a magyar válogatott csapatkapitányának pedig továbbra sincs klubja, így felmerülhet a kérdés, ha akadna igazán "komoly" kérője, miért nem jelentkezett eddig?

Hazard-játékot játszanának Madridban

2018.07.16.
Dorogi László
Cristiano Ronaldo öltöző-szekrényét kirámolták a Santiago Bernabeuban, az őt ábrázoló posztereket eltakarították. Elég üres így a Real Madrid otthona, kellenek hát az új házvezetők.

Politikai játszma áldozata lehet a Chelsea

2018.07.12.
Dorogi László
A londoni kékeknél nem is olyan rég még stadionbővítésről és újabb bajnoki címekről álmodoztak, mostanra viszont egyre nagyobb a bizonytalanság a klub háza táján. Ennek elsődleges forrása Roman Abramovics tulajdonos.

A sértődött Yaya Touré előhúzta a faji kártyát és rácsapta Guardiolára

2018.06.05.
Dorogi László
Az elefántcsontparti labdarúgó egy szaftos, szájhabzós fröcsögéssel intett búcsút nyolc év után a Manchester City-nek, a France Footballnak adott interjújában sértődötten rugdosta meg korábbi mesterét.

Ez történt a Premier League 2017/2018-as szezonjában

2018.05.14.
Dorogi László
A Chelsea nem bírta el a többfrontos csata terhét, a Manchester City rekordokat halmozva, hengerelve fosztott trónt, 51 év után tér vissza az európai kupaporondra a Burnley, elbúcsúzott Arséne Wenger.

Sir Alex Ferguson agyvérzést kapott, megműtötték

2018.05.05.
Ragnar Volarus
A Manchester United korábbi edzőlegendáját, Sir Alex Fergusont súlyos állapotban szállítottak kórházba.

Nagy fába vágja fejszéjét a Liverpool legendája

2018.05.05.
Dorogi László
Steven Gerrard négyéves szerződést kötött a skót élvonalban szereplő Glasgow Rangers-szel és pályafutása során először lesz felnőtt csapat vezetőedzője.

Ezeket a cikkeket olvastad már?