Blogolj!

Dutyiba vághatják a Real-csatárt

2020.10.23.
Dorogi László
Luka Jovicsnak nem jött be a madridi aranyélet, nem elég, hogy a pályán sem ér többet egy lyukas kotonnál, most a szerb hatóságokkal is meggyűlhet a baja.

Iker Casillas visszavonult

2020.08.04.
Kálovics Tibor
Hivatalosan is visszavonult a futballtól Iker Casillas a Real Madrid, a Porto és a spanyol válogatott legendás kapusa. 

Dokumentumfilm készült az öntörvényű csatárcsillagról

2020.07.29.
Kálovics Tibor
Augusztus 5-én mutatja be a Netflix a Nicolas Anelka életéről szóló dokumentumfilmet, amely a francia játékos ellentmondásos pályafutását mutatja be.

Bajnokok Ligája: kérdésessé válhat a Manchester City-Real Madrid összecsapás

2020.07.26.
Szabó Róbert
A BBC értesülései szerint Nagy-Britanniában ismét bevezetik a 14 napos karantént a Spanyolországból érkező emberek számára, így kérdésessé válhat a Manchester City-Real Madrid BL-mérkőzés.

La Liga: még a saját szurkolóit is meglepte a Real Madrid a bajnoki címmel

2020.07.23.
Kálovics Tibor
Idén éles verseny zajlott a spanyol bajnoki címért a Real Madrid és a Barcelona között, a koronavírus-járványt követően azonban a fővárosiak magabiztosan hódították el a címet. 

Kamuerőszakkal csalta volna ki a Milan-játékos pénzét egy modell

2020.01.16.
Dorogi László
Nem tett különösebben jót a szexuális bűncselekmények elleni fellépéseknek, hogy az elmúlt időszakban a mondvacsinált nemi erőszakból nyerészkedni vágyó hölgyek jelentek meg a #metoo-mozgalom horizontján.

A Barcelona nyerte a pénzügyi ligát

2020.01.14.
Dorogi László
A katalánok csúnyán zsebre vágták az európai topklubokat, ami a 2018/2019-es szezon bevételeit illeti. A gránátvörös-kékek a Real Madridot taszították le a trónról.

Szaúd-Arábia aprópénzért vásárolt magának egy Spanyol Szuperkupát

2020.01.08.
Dorogi László
Szerdától vasárnapig rendezi meg Szaúd-Arábiában új köntösbe öltöztetett szuperkupáját a Spanyol Labdarúgó Szövetség. Az üzletnek csupán négy vesztese van, nagy kár, hogy éppen a főszereplők azok.

Modrics nem haragszik Ronaldóra

2019.11.23.
Dorogi László
Miért is kéne - tehetné fel a kérdést a laikus. A horvátnak mondjuk lenne rá oka, hiszen a portugál szupersztár a tavalyi Aranylabda-díjátadón tojt mindenki fejére és egóját védelmezve el sem utazott a gálára.

A katalán tüntetések miatt elmarad a szezon első El Clásicója

2019.10.17.
Dorogi László
A feszült katalóniai politikai helyzet miatt elhalasztják az eredetileg jövő szombatra kiírt Barcelona-Real Madrid spanyol bajnoki találkozót.

Ezeket a cikkeket olvastad már?